Şehit Mehmet Ali Yapraklı İlkokulu

Vizyon: KIŞIN ORTASINDA DA ÇİÇEKLER AÇAR… Atatürk İlkeleri ile milli ve evrensel değerleri benimsemiş, çağın gerekleriyle donatılmış, bilgiyi üreten, yöneten ve paylaşan nitelikli bireyler yetiştirmek için, okulun iç ve dış ortamlarındaki her türlü kaynağı etkili ve verimli kullanarak; öğrencilerimize yönelik eğitim-öğretim çalışmalarındaki başarı ve kaliteyi arttırmak.

Misyon: SEN BİZİM İÇİN DEĞERLİSİN… Öğrencilerimizi ilgi ve yetenek yönünden yetiştirmek, gelecek hayata ve üst öğrenime hazırlamak. Türkçeyi doğru kullanma tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve becerileri kazandırmak.

Saatler: GİRİŞ : 09:00 ÇIKIŞ : 14:40
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitmehmetaliyaprakliio.meb.k12.tr

Adres - DOĞANTEPE MAH. 1376 SK. NO 4 ALTINDAĞ / ANKARA

Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM

Adres - DOĞANTEPE MAH. 1376 SK. NO 4 ALTINDAĞ / ANKARA

Ulaşım Sıhhıye Köprüsünün üstünden dolmuşlara, altından otobüse binilerek okulumuza ulaşılabilmektedir. Aynı otobüs gar ve Ulus heykelden de geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Ulus´a 7 km mesafededir